Kangasalan Vesi hakee projekti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen


Projekti-insinöörin työsuhde

Haemme kokeneiden vesiammattilaistemme joukkoon aktiivista ja positiivista henkilöä projekti-insinööriksi työhön, jossa pääsee mukaan huolehtimaan vesihuoltoverkoston ylläpidosta ja kehittämään vesilaitoksen toimintaa.

 

Projekti-insinöörin tehtäviin kuuluvat vesihuoltoverkoston rakentamisen projektitehtävät, vesihuoltoverkoston käyttöön ja ylläpitoon liittyvien järjestelmien kehittäminen ja ylläpito, toimiminen turvallisuuskoordinaattorina omien hankkeiden osalta sekä osallistuminen varallaoloon.

 

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aikaisempaa tutkintoa ja lisäksi riittävää työkokemusta tehtäväalueelta. Eduksi katsotaan vesihuoltoalan osaaminen. Tehtävän hoitaminen edellyttää suomen kielen taitoa. Palkkaus määräytyy TS teknisten sopimuksen mukaan.

 

Koeaika on 6 kuukautta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus tai työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

 

Hakemus pyydetään täyttämään 10.3.2023 klo 12.00 mennessä rekrytointiohjelmassa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

 

 

Yhteystiedot